Sisteme Drenaj
0730.206.692
0730.206.692
office[@]sistemedrenaj.ro

Camine de vizitare

Camine vizitare pentru necesitatile urbane

Un camin vizitare este o structura hidraulica care include o linie de scurgere principala cu diametru mare si ramurile sale pentru scurgerea apelor uzate într-un dispozitiv de tratare sau depozitare. Dispozitivul poate fi de diferite tipuri. Fiecare dintre ele poate fi de fapt asamblat independent, fiind necesara doar o investitie minima de bani, timp si de munca. Caminele vizitare sunt elemente de canalizare, proiectate pentru scurgerea apei pluviale si pentru retele de telefonie si pot fi fabricate din otel, beton armat - produse monolitice sau inelare, plastic - polietilena, polipropilena si PVC.


Camine vizitare - Caracteristici

Aceasta din urma optiune are cea mai mare cerere datorita raportului pret-calitate. Pentru a oferi caminului de plastic rigiditatea necesara, peretii sunt ondulati. si pentru ca suprafata neuniforma sa nu reduca debitul, stratul interior este neted. Caminele vizitare si rezervoarele de sedimentare ale caselor individuale sunt unite prin puturi comune. Caminele vizitare sunt necesare pentru inspectia dispozitivelor si retelelor, pentru curatarea lor preventiva sau de urgenta. Instalarea acestor structuri este obligatorie si în punctele cheie.
Acestea necesita acces convenabil si sigur pentru inspectie regulata si întretinere de rutina. Caminul de vizitare este asigurat cu trapa exterioara. Caminele de vizitare fabricate din materiale sintetice, cum ar fi polimerul, îndeplinesc cele mai exigente cerinte. Indiferent daca este vorba de un camin de vizitare cu structura monolitica sau de un camin vizitare modular, companiile ofera cele mai eficiente produse.


De ce ai nevoie de camine vizitare?


La proiectarea oricarui imobil, trebuie prevazute racorduri pentru evacuarea apei pluviale sau a apelor uzate menajere. Daca exista deja un camin vizitare, atunci acesta trebuie prevazut cu o clapeta antiretur, pentru ca refularea apelor sa nu mai fie posibila. Exploatarea fara probleme a caminelor de vizitare, înseamna fiabilitate sporita. Lipsa lucrarilor de mare amploare si echipamentul simplu de instalare, dovedesc eficienta caminelor de vizitare. Structurile sunt usoare, dar au o rezistenta sporita la fisurare si acest lucru reprezinta iarasi fiabilitatea caminelor de vizitare. Cu aceste structuri, se pot atinge adancimile necesare de montaj, precum si racordarea usoara a eventualelor conducte suplimentare, direct la locul de instalare.

Caminele de vizitare au diverse forme si dimensiuni. Prin utilizarea caminelor de vizitare din materiale tehnologice moderne, etanseitatea retelei de canalizare este asigurata. Nu demult, caminele de vizitare din beton nu putea asigura etanseitatea, dar astazi, caminele de vizitare sunt concepute astfel încat, sa asigure eficient etanseitatea. Capacul caminelor de vizitare este prevazut cu garnituri si mufe, pentru ca elementele sa se îmbine perfect între ele (tevile de canalizare).

De asemenea, caminele de vizitare au prevazute profile de scurgere a apei, pentru a elimina riscul înfundarii retelei, daca s-ar produce o opturare a caminului. Caminele de vizitare realizate din material plastic pot fi utilizate atat pentru apele uzate menajere, cat si pentru cele pluviale, în infrastructura si constructii rezidentiale, pentru evacuarea apei în agricultura si industrie. Temperatura suportata a apei este aceeasi cu a tuturor tipurilor de tevi din PVC. Durata de viata a acestora este de pana la 50 de ani si este similara cu cea a tevilor din PVC.


pret camine de vizitarecamine de vizitare ieftinemontaj camine de vizitare

Review-uri

(0 review-uri)
Ratingul general:
0.0 (0 review-uri)
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Ti-a placut articolul?
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Acorda o nota

Programeza o intalnire

Sisteme Drenaj - Romeco Impact SRL

Strada Ghiocelului, Nr. 7, Cam. 2, Buftea, Ilfov

0763.267.775 / 0730.206.692

office[@]sistemedrenaj.ro

www.sistemedrenaj.ro

Intrebari si raspunsuri

(0 intrebari) Adauga intrebare